woensdag 31 maart 2010

Nog 10 dagen!

Jawel, de laatste tien dagen gaan in! Allé, als we nog steeds het tellerke mogen geloven natuurlijk! :)
Kobe heeft hier net zijn fruit flink opgegeten, in dat kleine maagske passen al gemakkelijk een volledige peer én banaan! Er was zelfs nog wat plaats over voor een paar mokskes! ;)
Wie is er nu 't meeste aan 't genieten op deze foto, zoudt ge u kunnen afvragen... Sop van zijn middagdutje, of Kobe van zijn koekskes? Hmmmm... :D

dinsdag 30 maart 2010

11...

Ook al is Kobe nu al 1,5 jaar, dat fleske melk 's morgens blijft elke dag weer puur genieten voor dat manneke! Meestal drinkt hij het flink alleen op in zijne zitzak, maar 't is even zalig om tijdens die fles nog eens lekker te flodderen!
Jaja, hij zal zijn positie van "klein ventje" bijna moeten opgeven, eens we hier terug met een klein drolleke in huis zitten, zal hij ineens ne REUS lijken!!! :)

maandag 29 maart 2010

12...

Kobe is een danskonijn! Ok, da's niet eenvoudig om vast te leggen op ne foto, maar geloof mij, hij was wild aan 't shaken zenne! En dat van 's morgens vroeg al... :)

zondag 28 maart 2010

13...

Hoera! Kobe is weer verrezen! Het snot is nog altijd duidelijk aanwezig, maar voor de rest is hij terug ons vrolijke ventje! :)
En, totaal iets anders, maar dat kind heeft iets met schoenen! Als hij een paar tegenkomt, dan moeten daar zo snel mogelijk voeten in! Meestal die van ons, maar af en toe durft hij er ook al eens zelf in te kruipen...

zaterdag 27 maart 2010

14...

Aiaiai, ons vrolijke ventje van gisteren is vandaag een slappe vod! Veel snot, waterige oogjes,... Zijn tut en konijn die normaalgezien met veel plezier achtergelaten worden in zijn bedje, kan hij nu absoluut niet missen of 't is groot verdriet... Jaja, Kobe is een beetje ziek!
Geen zwemmen dus vandaag, Pieter is hem net terug in zijn bed gaan leggen want Kobe viel ver in slaap op zijne schoot! Ook al is het best wel zielig, 't heeft toch ook iets schattigs, zo'n klein ventje dat ineengedoken tegen u aan blijft liggen...

vrijdag 26 maart 2010

15...

Geen spectaculaire dingen gebeurd vandaag, dus achter deze foto zit dan ook niet echt een verhaal. We hebben Kobe gewoon in ons waskot eens in de wasmand gezet, hij was juist met twee balletjes aan 't spelen, en hij vond het grappig! :)

donderdag 25 maart 2010

16...

Donderdag is altijd oma-dag, en vandaag is Kobe met oma naar de Ster geweest!
't Was duidelijk héél plezant! Al een geluk hebben de oma's van tegenwoordig ook een digitaal fototoestel, zodat we allemaal kunnen meegenieten! ;)
En nu maar hopen dat dat kleine varkentje moe genoeg is en nog eens wat langer slaapt, want deze morgen lag hij al om half zes vrolijk te brabbelen, pfffff, niet leuk!!!

woensdag 24 maart 2010

17...

Altijd feest als tante Darya op bezoek is!!! Samen boekjes kijken! :D

dinsdag 23 maart 2010

18...

Kindjes zijn toch rap content hè... Deze morgen nog eens rondgereden in onze living met Kobe in zijn nieuwe "voiture", en zijnen dag was weer goed begonnen! :)

maandag 22 maart 2010

19...

Woehoew! Vandaag is de nieuwe buggy geleverd, echt een sjiek ding! Toen Pieter thuis was, hebben we hem uitgebreid met Kobe getest natuurlijk! Eerst het zitje eens geprobeerd...

De liggende positie viel ook enorm in de smaak!

Het lag zelfs zoooo gemakkelijk, dat dit het resultaat was toen we hem er uit haalden:

zondag 21 maart 2010

Nog 20 dagen!

Tegenwoordig speelt Kobe het liefst met alles tegelijk! Al een geluk kan hij ook al flink opruimen! :)

zaterdag 20 maart 2010

21...

Goeiemorgen!!! Allé ja, goeiemiddag eigenlijk, want dit is een fotoke van ons klein spook na zijn middagdutje... Nog niet helemaal wakker dus, en nog gewapend met tut en konijn! Vanaf we hem uit zijn bedje halen, gooit hij die twee slaap-attributen onmiddellijk in zijn bed! :)

Vandaag was mijn eerste echte verlofdag, en die was al meteen lekker lui! Alhoewel, deze morgen natuurlijk gaan zwemmen, dus ik heb mijn beweging wel gehad! Al denk ik dat Pieter vanaf volgende week weer in het water mag, want het ging mij toch niet meer zo goed af! Maar 't was wel heel plezant zenne!
Jaja, 't zal wennen worden, niet meer gaan werken maandag! En deze keer sluit de grote vakantie mooi aan op mijn bevallingsverlof, dus ik ben vijf maanden lang thuis! Nu eerst nog even van de rust genieten en de laatste dingen in orde brengen, en dan maar wachten tot ons kleine spookje wil komen hè!

vrijdag 19 maart 2010

22...

Ok, ter compensatie omdat er gisteren géén foto was van Kobe, krijgen jullie er vandaag maar liefst vier!!! De beelden spreken voor zich! ;)
We zijn trouwens allebei ongeveer even steendood als ons kleine ventje, dus geen verdere uitleg, een uitgebreider berichtje zal iets voor morgen zijn!

donderdag 18 maart 2010

23...

Vanavond een specialleke! De tijd vliegt en dan moet ge al eens een nood-oplossing vinden, zoals deze :-) Een prachtbuik, al zeg ik het zelf..

Uw blogger ad interim : Pieter.





woensdag 17 maart 2010

24...

Hm, 't was weeral bijna van datte! Gelukkig dachten we er vandaag nog net aan voor hij in zijn bed vloog. Letterlijk dan, want Pieter heeft er eerst nog efkes de living mee rondgevlogen! :D

dinsdag 16 maart 2010

25...

Ja, het moest er natuurlijk eens van komen... De dag is voorbij, en VERDORIE!!!! Ne foto vergeten pakken! Tja, dan zit er niks anders op dan ons klein ventje in zijn bed te gaan fotograferen... :)
Niet dat hij er iets van gemerkt heeft, gelukkig maar! Toch geweldig schattig, zo'n slapend ventje! :D

We zijn daarstraks ook nog eens naar de gynaecoloog geweest. Het kleine spook weegt nu ongeveer 2800 gram, ligt nog altijd schonekes met het hoofdje naar beneden, en er was zelfs al 1 centimeterke opening te bespeuren, nog maar 9 te gaan dus, woehoew!

maandag 15 maart 2010

26...

Kobe heeft iets met sjaaltjes! Of het nu die van hem of die van iemand anders is, als hij ne sjaal tegenkomt, wil hij die aandoen. Dus ja, daarstraks liep ons manneke met nen allesbehalve mannelijke sjaal door de living te paraderen :)
Voorlopig stellen wij ons daar verder geen vragen bij, haha, 't manneke kan maar content zijn!

zondag 14 maart 2010

27...

Alllooo???

We hebben gisteren een nieuwe telefoon gekocht; de oude was dringend aan vervanging toe! De helft van de tijd hoorden ofwel wij ofwel degene naar wie we belden helemaal niks... Allé, we moeten nu nog wel testen of het probleem niet aan de telefoonlijn ligt, maar dat zijn zorgen voor straks!
Sinds gisteren heeft Kobe dus de oude telefoon ingepalmd, en amuseert hij zich te pletter met dat ding! We hebben hem nu op zijn bureauke geïnstalleerd, en daar heeft meneer al talloze gesprekken gevoerd, gelijk nen echten! Geweldig kostelijk om te zien! :)

zaterdag 13 maart 2010

28...

We zijn natuurlijk weer gaan zwemmen vandaag! 't Was weer hééééél plezant! Vooral al dat speelgoed in en rond het zwembad dan... Ziehier Kobe met één van zijn lievelingsspeeltjes!

vrijdag 12 maart 2010

29...

Ziezo, 't is weer weekend! Maandag begin ik aan mijn laatste werkweek! Vandaag al wat langer in mijn klas blijven rommelen om al zoveel mogelijk opgeruimd te krijgen. Sebietjes eens alle papieren en voorbereidingen in orde brengen zodat alles tot aan de paasvakantie in elkaar zit, daarna zullen ze op school wel hun plan kunnen trekken... :)
Nu alleen maar hopen dat ons klein spook zeker nog een dikke week wil blijven zitten, want anders moet ik de laatste week van juni nog terug gaan werken, en dat zou ook maar onnozel zijn hè! Maar Kobe wou er toch ook niet op tijd uit, en bij de laatste controle bij de gynaecoloog zat alles nog goed dicht, dus dat komt wel in orde!

Kobe is na zijne koorts van een paar dagen geleden gelukkig niet zieker geworden, hij zit enkel met een kleine verkoudheid. Vooral veel snot en af en toe een lelijk hoestje... En wat leren we dan? Handje voor de mond houden natuurlijk!

donderdag 11 maart 2010

Nog 30 dagen!

Jawadde, 't is eigenlijk op zijn minst schandalig te noemen hè, op een kleine maand tijd al meer geblogd dan in heel 2009! Maar ja kom, we zijn goed bezig nu hè, hou mij vooral niet tegen, haha!

Ok, dit gebeurt er dus als een Kobeke niet om 7 uur in zijn bed ligt, dan valt er niks meer mee aan te vangen! De enige oplossing is dan: dat spook zo snel mogelijk toch in zijn bed krijgen! :)

woensdag 10 maart 2010

31...

Euhm... Mannen... 't is maar een fles met een restje melk erin hè!!! ;)

dinsdag 9 maart 2010

32...

Spaghettiii!!!

Eerst flink mijn bord leegeten...


En daarna mag er nog wat onnozel gedaan worden voor de foto! :)

maandag 8 maart 2010

33...

Aiaiai, Kobe is ziek! 'k Ben hem net in de crèche gaan halen, 't is een klein slap voddeke. Daarnet liep hij nog achter de katten, maar de koorts heeft hem goed te pakken. Voor de rest gelukkig nergens pijn, geen gehoest of iets anders, dus meneerke ligt gewoon te suffen op zijne zitzak.
Heb dan maar voor de eerste keer een dvd-ke bovengehaald, dus hij ligt nu met zijn wateroogskes naar Finding Nemo te kijken :)
Hm, 't is te zeggen, hij ligt ondertussen al met zijn beentjes te wiebelen, en nu ik dit typ heeft hij hem al omgedraaid en krost hij alweer rond. 't Is duidelijk dat dat ventje niet gewoon is van naar tv te kijken, en blijkbaar interesseert het hem ook niet als hij ziek is, haha! :)
Tja, daarnet zag het er dus nog zo uit:


Hopelijk wordt hij morgenvroeg weer vrolijk wakker zonder koorts, en anders mag hij een dagje gaan uitzieken bij oma! :)

zondag 7 maart 2010

34...

Ge neemt een Kobeke, ge geeft hem een kommeke met schijfjes banaan en een vorkje, en ge zet hem aan tafel. Tot zover een vrij normaal scenario... Als er dan echter een tas met een overschotje afgekoelde thee binnen handbereik staat, en ge gaat efkes een wasmachien insteken, ziet ge dit als ge terugkomt! :)

Pas op, hij vond het héél lekker en heeft alle banaantjes er netjes uitgevist en opgegeten, en daarna zelfs het bananen-theesap volledig opgedronken! Iedereen content! :)

zaterdag 6 maart 2010

35...

Voila, zoals beloofd vandaag enkele foto's van het zwemmen! Vorige week kwamen er nog wat traantjes aan te pas, omdat het toen een tijdje geleden was dat we er nog geweest waren, maar vandaag was het één en al enthousiast plezier in 't water! Op de laatste foto zwemt Kobe onder water! :)

vrijdag 5 maart 2010

36...

De foto van de dag mag al ies een beteke kunstiger zijn dan anders hè... Dus bij deze presenteren wij jullie: Kobe drinkt fles vanuit kikvorsperspectief! :D

donderdag 4 maart 2010

37...

Kobe zegt sinds vandaag heel duidelijk: "poes"!!!
Jaja, Spons en Sop zijn ontzettend fascinerende beestjes, al blijft Spons wijselijk ver uit Kobe zijn buurt. Sop daarentegen... Laten we zeggen dat hij iets minder snugger is dan de gemiddelde kat ;)
Kobe was hem daarstraks aan 't achtervolgen met een ballon, plezier dat hij had!!! Sop was iets minder enthousiast en vluchtte naar boven. Vijf minuten later stond hij weer beneden, dus hup Kobe er weer achter, Sop weer naar boven... Zo minstens ne keer of vijf! Domme domme kat... :)

Kobe was dus natuurlijk hilarisch om bezig te zien. Gillen en lachen en maar zwaaien met die ballon, en dan maar "poes, poes poes" staan roepen aan de trap...
Ziehier enkele foto's van de achtervolging. Het slachtoffer is jammer genoeg op geen enkele foto te zien :)

woensdag 3 maart 2010

38...

Badtijd!!! Altijd feest, in bad gaan! We moeten het woord nog maar uitspreken, of meneer krost naar de badkamer en probeert dan eigenhandig zijn bad van onder de verzorgingstafel te sleuren. Eruit komen gaat ook altijd gepaard met veel protest en grote teleurstelling, toch zalig zo'n klein waterratteke!
Ondertussen zijn we ook met een nieuwe lessenreeks watergewenning gestart. Vorige zaterdag was ik daar foto's van vergeten trekken, maar zaterdag volgt er absoluut ene van Kobe in het grote zwembad! :)

dinsdag 2 maart 2010

39...

We waren eens goed op tijd uit ons bed deze morgen, dus was er tijd voor een uitgebreid ontbijt! En 't was nog plezant ook, want Kobe deelde zijn boterhammeke met véééél plezier! :)

Ondertussen is de teller al tot onder de 40 dagen gezakt, jongens jongens toch het vliegt nu toch wel vooruit zenne!

maandag 1 maart 2010

Nog 40 dagen!

Jaja, Kobe was zooooooooooooo moe, maar moest toch nog effe op de foto voor vandaag natuurlijk...
Ziehier het bewijs hoe ge steendood toch nog altijd geweldig stijlvol kunt zijn!!! :)