woensdag 12 november 2008

Kobi!

Voila, zoals beloofd, hier zijn we dan!

Jaja, Kobe heeft ondertussen al een massa bijnamen verzameld! Pluizebol, apekop, de jommes, kobi,... Maar af en toe zeggen we nog wel eens Kobe ook zenne, kwestie van da manneke nen identiteitscrisis te besparen hè!

Eens effe denken, wat is er de laatste weken zoal gebeurd...
Ahja, op 31 oktober is hij een eerste keer een nachtje gaan logeren bij oma en stopa! Effe ter verduidelijking: stopa is de afkorting van stief-opa, ja Herman, zolang ge niet met een beter alternatief afkomt, blijven we u zo noemen hè!
Natuurlijk was hij daar geweldig braaf, en zo konden wij eindelijk nog eens met ons tweetjes op stap. Lekker gaan eten, filmpje gaan huren, en daarna nog eens zalig aan één stuk doorgeslapen!
Het komende weekend gaan we zaterdagavond naar de stadsschouwburg, en dan mag Kobe de nachtrust van de Bonnekes gaan verstoren! :)

In de afgelopen twee weken hebben we Kobe ook eens laten controleren door een osteopate (Lore natuurlijk!), de kinderarts, en Kind&Gezin. Veel valt daar niet over te vertellen, buiten dat hij volledig in orde is! Op 3 november woog hij net geen 5kg, maar daar zal hij dus nu wel al boven zitten want 't is ne flinken eter zenne!
Het enige mankementje is zijn naveltje. Daar staat een bolletje wild vlees op dat ondanks goed ontsmetten maar niet geneest, dus dat gaan we morgen of overmorgen laten wegbranden, want vanzelf gaat het dus niet weg.

Binnenkort (de eerste week van december) gaan we ook voor de eerste keer op reis! Niet ver weg, gewoon een weekje CenterParks, maar het zal deugd doen!
Overmorgen gaat Kobe zelfs voor de eerste keer eens over de grens! Dan gaan we samen met Eva en Maxime in Nederland pampers en melkpoeder kopen, want dat is daar stukken goedkoper!

Voila, tijdens het typen van dit verslagje heeft meneer zijn fles gekregen, dus hij is weer compleet tevreden! We sluiten af met een foto van zijn nieuwste kunstje!
Groetjes en tot de volgende!

7 opmerkingen:

kyoko zei

wat een serieuze blik.. ik ben onder de indruk! go Kobe, ge doet dat goed :-)

Ward zei

al maar goed dat er geen stief oma is...

Kim Geleyn zei

Hmja, een stief-oma is er ook zenne! Maar dat gaan we haar niet aandoen, zou inderdaad maar goor klinken ;)

Janneman zei

Kobi-Wan Kenobi. ;-)

Geweldig ventje precies. En wat is dat daar van poeder gaan halen in Nederland? Is ie daar nog niet wat te jong voor? :p

MaBiche zei

Hihi, dat is al geen frêle manneke meer, maar al een serieus wa we noemen een uit de kluit gewassen "baby"! Flinke jongen :)

Anoniem zei

Hoi Kim & Pieter

ik volg dagelijks uw blogske hier zenne (samen met Ruth haar wilde reisverhalen)

tis al ne serieuse kastaar aant worden hé :)

twordt tijd da'k eens langskom da'k hem eindelijk nekeer kan in mijn armen nemen!

héhé

groetjes

Elske

Kim Geleyn zei

Ja inderdaad, Kobi-Wan Kenobi hoort ook in het lijstje! Zelfs de thumb-wars-versie, maar die is nogal ingewikkeld! :)
Over het poeder moet ge u geen zorgen maken, dat manneke staat onder strikte controle van zijn moeder; overdosissen zijn uitgesloten!

Ja, en ondertussen is hij al 58cm groot en weegt hij 5,5kg, moet zeggen dat we dat goed merken aan onze armspieren!

En Els, altijd welkom, en brengt dat mysterieus vriendje dan ook maar ies mee hè! :)