zondag 21 februari 2010

48...

Plastieken pottekes!!! Voor zolang ik mij kan herinneren, had ons mama altijd een kast vol pottekes, kommekes en schaaltjes, en die kast zal altijd stampvol. Geen idee of dat gewoon erfelijk is om alle soorten plastieken pottekes te stockeren in een kast, maar die van ons begon ook serieus uit te puilen! Het begon een kwelling te worden om iets uit die kast te moeten halen, of nog erger, om er dingen in te krijgen!
En dan viel het qua potjes eigenlijk nog mee, 't was meer al dat babyplastiek dat een steeds groter deel van de kast begon op te eisen!!!

Als ge dan bij het herorganiseren van uw voorraadkast tot de fijne vaststelling komt dat er nog één schuif volledig leeg is, is de oplossing snel gevonden! Tot nu toe vond Kobe het altijd zo plezant om die kast open te doen en de inhoud van de onderste schuif (vooral chips en nootjes) door het hele huis te verspreiden. Dat is nu voorgoed verleden tijd, want geef toe: lege bordjes en bekertjes zijn toch véééééééél interessanter dan die koekjes en snoepjes die in de schuif erboven liggen???!!! Haha, hij moest eens weten... :) Laat hem nog maar lekker lang genieten van al dat denkbeeldig lekkers in ZIJN schuif!

Geen opmerkingen: