vrijdag 19 februari 2010

Nog 50 dagen!

Jaja, het einde begint nu echt wel in zicht te komen! Kobe weet nog niet wat er boven zijn hoofd hangt, maar binnen een goeie 50 dagen zal hij moeten leren om de aandacht te delen met zijn kleine broer of zus...

Tijd dus om ons kleine geweldige ventje nog eens helemaal alleen in de spotlights te zetten!!! En hoe gaan we dat doen? Awel, door vanaf nu elke dag een fotoke van hem op deze blog te zetten!
Voor alle ogen gericht zullen zijn op het tweede spook, gaan we eerst nog eens hééééééél goed laten zien wat voor een prachtventje Kobe is!

Voila, deze is eentje van daarnet, tijdens zijn ontbijt! Kobe doet niets liever dan aan zijn tafeltje eten. Jaja, dat was een schot in de roos van die geweldige Sinterklaas! Als hij iets van eten krijgt of zelfs gewoon maar zijn bekertje water, gaat hij daar altijd zitten. Goed gekweekt in de crèche noemen ze dat! Van ons zou hij hier gerust al eens mogen rondlopen met een koekje of zo, maar nee, meneer wil altijd persé gaan zitten! Ook goed natuurlijk :)

Tot morgen!!!

Geen opmerkingen: