maandag 20 februari 2012

Puzzelen!

Jeps, vandaag was een puzzeldagje! Wat 's morgens begon als braaf aan tafel puzzelen, eindigde 's avonds met een living VOL puzzelstukjes! :)
Tijn komt nog niet verder dan dat ene puzzeltje met vier stukjes, maar kom, toch al een hele prestatie voor zo'n klein ventje hè! Kobe is er ook nog gene krak in, die krijgen we maar niet uitgelegd dat hij ook naar het prentje moet kijken, en dat de hoekjes en de kantjes niet in het midden van een puzzel kunnen passen... Maar kom, hij doet het graag, en uiteindelijk krijgt hij ze wel gemaakt, dus da's het belangrijkste!
Tussen het puzzelen door zijn we nog naar de Colruyt geweest om nog wat kleinigheden (want ja, als de kindjes in de kar zitten, is dat ding eigenlijk al vol!) en daarna nog even met de fiets naar de Post en de apotheek... Nils ligt echt zalig in zijn hangmatje in de fietskar, hij heeft heel de weg geslapen. Nog rap een fotoke gepakt toen we thuiskwamen, op alle volgende foto's was hij helaas al aan 't wenen ;)
Bij de apotheek dus nieuwe Infacol gaan halen, duimen maar dat dat rap terug zijn werk doet, want na een dagje zonder heeft meneer weer serieus last van krampkes! :(

Geen opmerkingen: