zondag 4 mei 2008

In den helft!!!

Woehoew, halfweg! 'k Had wel gedacht dat dienen buik nu al wat dikker zou zijn, maar zoals ge ziet op de foto hiernaast kunt ge dat nog niet echt spectaculair noemen! Maar kom, ik zal dat maar niet te hard roepen, waarschijnlijk ga 'k er nog genoeg op vloeken als hij in mijne weg gaat beginnen zitten...
Ondertussen is het beest ook beginnen stampen, zo grappig! Nog niet hard genoeg dat anderen het ook kunnen voelen, dus Pieter moet nog efkes geduld hebben, maar 't is echt super! Vooral als ik op mijne fiets spring, begint het te protesteren, of misschien vindt het dat juist plezant, wie weet...? 't Zijn in elk geval duidelijk géén rammelende darmen meer!

Blijkbaar durft er hier niemand in 't openbaar namen geven; 'k heb wel al wat mailkes gekregen met goeie suggesties, merci!!! Voor een meisje hebben we zo ongeveer ons goesting wel gevonden, maar jongensnamen blijven moeilijker... We hebben gelukkig nog tijd genoeg, dus dat komt wel in orde! Nog een dikke week trouwens en we weten eindelijk wat het is... Spannend!

Ondertussen zijn we hier al eens begonnen aan een adressenlijst om de geboortekaartjes te kunnen opsturen, maar da's nogal rampzalig, amai! In tijden van mail en zo, wie houdt er dan in godsnaam nog nen adressenlijst bij... Wij niet dus! Vreselijk onhandig in dit geval, dus bij deze weer nen oproep: stuur uw adres door! :)
Het bespaart ons nen helen hoop opzoekwerk, en ge zijt zeker dat uw kaartje op het juiste adres toekomt! Nen dikke merci al op voorhand!

Geen opmerkingen: