zondag 2 mei 2010

Hieperdepiep!!!

Jawel, onze kleine Tijn is vandaag precies 1 maand oud!
De trouwe volgers onder jullie zullen natuurlijk wel gemerkt hebben dat het hier al een goeie twee weken heel stilletjes is... Die mediastilte wordt helaas veroorzaakt door dat kleine nieuwe monstertje hier in huis! Want jawel, na een maand met dat nieuwe spook hier in huis, zijn de nachten nog steeds lichtjes rampzalig te noemen... Eén zeldzame keer hebben we al eens een blokje van 3,5 uur kunnen slapen, maar voor de rest mogen we meestal al heel blij zijn met 2 uurtjes rust tussen twee voedingen.
Vandaar dat de productiviteit overdag tot een drastisch minimum herleid is, en helaas zat bloggen er dus niet meer elke dag in, laat staan foto's trekken! Erg erg, maar vandaag hebben we 't fototoestel nog eens bovengehaald!
Achja, we weten dat dit maar een fase is die (hopelijk snel!!!) overgaat. Ons kleine ventje doet het prima en da's het belangrijkste! Deze week zijn we naar Kind&Gezin geweest voor de gehoortest, allemaal in orde en de weegschaal stond toen op 4,080kg! Al een goeie kilo meer dan toen hij geboren werd, stevig! :)
Voila, hier volgen nog enkele fotootjes van vandaag, hopelijk tot morgen maar we gaan niks beloven, dat zal van de komende nacht afhangen!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oooooh! Superschattig!

oma xxx

kyoko zei

geen nieuws, goed nieuws, daar ga ik vanuit!!
Tijn doet 't inderdaad super, zo te zien.. flink blijven groeien, hoor kerel!
en laat die mams & paps eens lekker (véél) slapen af en toe ;-)