zondag 16 mei 2010

Konijntjes kijken!

Jaja, zie hem volgen met zijn oogskes! En Kobe maar met zijn speelgoed gaan lopen, haha! :)



Ondertussen praat Kobe al serieus goed voor nog maar 1,5 jaar te zijn, nie normaal wat er soms al uit dat ventje komt! Echt alles zegt hij na, en is het wat te moeilijk dan maakt hij het zelf wat gemakkelijker :) Het lijstje hier rechts is belange niet volledig, maar zijne woordenschat is al zo uitgebreid dat het onmogelijk is om alles erop te zetten. Ik zal binnenkort eens proberen om een lijstje te maken van alle woorden die hij al foutloos zegt, het lijstje hier rechts is uitsluitend Kobe-taal!
Vandaag moesten we wel goed lachen... Als Kobe valt, zeggen wij vaak "oeioei, Kobe toch!" Nu was ik daarstraks aan 't strijken, en ik liet per ongeluk een paar kleren vallen, waarop Kobe direct: "oeioei, mama toch!"

En meneerke heeft al een serieus eigen willeke ook! Al is het niet altijd even logisch wat hij wil :) Daarstraks was Pieter een appelsien aan 't eten, Kobe liep er naartoe en zei meteen: "appesjien! koko! buite!" Dus hij wou een stuk van de appelsien, maar had ook wel zin in choco, en wou eigenlijk ook naar buiten, hmm... Al een geluk was hij met een stukske appelsien al meer dan content!

Geen opmerkingen: