zaterdag 18 oktober 2008

Geeeeuw!

Amai, we hebben hier een vermoeiend nachtje achter de rug! Kobe zit de laatste drie dagen in wat ze ne "groeispurt" noemen. Wat er op neerkomt dat meneer eigenlijk een soort van vreetpartij voor zichzelf organiseert, man man man, nu al zo zuipen, dat belooft! :D
Normaal eet hij zo om de vier uur, de voorbije dagen werd dat ineens twee à drie uur! En echt razenden honger hè, onvoorstelbaar! Deze nacht was hij der nog om de drie uur, helaas nogal stipt, hoe zo'n klein manneke al zo'n goed werkende interne klok kan hebben is ons ook een raadsel.
Dus ja, wij wakker om tien uur, twaalf uur, drie uur, zes uur, en negen uur. We waren om acht uur in ons bed gekropen (jaja, jonge ouders hebben nogal een leven hè, haha!), maar tot tien uur geen oog dichtgedaan. De fles van tien uur was blijkbaar niet goed genoeg want om twaalf uur had hij al terug honger. Daarna was 't wel schonekes om de drie uur. Voor de laatste fles is de Pieter dan maar ineens mee opgestaan. Ik ben nog wat blijven liggen maar slapen is niet meer gelukt zenne...

Hèhè, hoop dat we binnenkort eens wat heuglijker nieuws over onze nachten kunnen brengen, want ik denk dat we hier al wat mensen aan het afschrikken zijn, niet? :)
En toch blijft het zalig zenne, zo'n klein menske in huis, echt waar! Nu is hij hier zo schattig in slaap gevallen met een knisperboekske als een dakske op zijn hoofd, dan vergeet ge direct dat ge eigenlijk maar een goeie zes uur geslapen hebt!

1 opmerking:

kyoko zei

hij begint al te veranderen van uiterlijk ook! blijven posten die foto's, dan probeer ik hier ondertussen uit te zoeken op wie hij nu het meeste lijkt :-)

slaap lekker :p