vrijdag 17 oktober 2008

Hallo! Ik ben Kobe Bonne en ik kan iets!


Jaja, 't is echt onvoorstelbaar, maar ons klein manneke is ondertussen al drie weken oud en man man man, wat die allemaal al kan...
Tijd voor een lijstje dus, want naast de alombekende babycompetenties (zijnde: slapen, wenen, eten en pampers vullen) kan Kobe ook al:

- Een beetje lachen! Compleet onbewust natuurlijk maar 't is zooooo schattig! Een foto van een lachje zal dus nog wel even op zich laten wachten, maar we doen ons best om het zo snel mogelijk te pakken te krijgen...
- 's Nachts langer hikken dan overdag (wat heel vervelend is want als hij de hik heeft, moeten we hem rechthouden of hij geeft al hikkend over, brrrrr!)
- Heel zielig beginnen wenen in combinatie met een nog zieliger trillend onderlipje, waardoor de mama onmiddellijk álles zou doen wat meneer vraagt (als hij 't maar kon vragen natuurlijk!)
- Ne verse pamper binnen de tien seconden hélemaal terug vullen!
- (nog steeds) In ne complete melk-coma vallen. 't Gebeurt niet meer na elke papfles, maar af en toe is hij echt helemaal weg en kunt ge er álles mee doen!
- De weg blokkeren voor de papfles, en dit wel op twee manieren! Met zijn handjes, zodat mama en papa de taken moeten verdelen (één iemand de handjes vastpakken en uiteentrekken, en de andere de papfles erin steken), of gewoon met zijn mond; lippen stijf op elkaar en probeert daar nog maar eens een papfles tussen te krijgen! (lukt gewoon niet trouwens, dan moet hij het echt niet meer hebben)
- Zure gezichten trekken, in combinatie met niet erg fris ruiken uit dat kleine mondje (mja, ge kunt moeilijk over uw eigen kind zeggen dat het uit zijnen *** stinkt natuurlijk, wat voor een moeder zijt ge dan!!??). Maar da's de schuld van de melk die af en toe naar omhoog komt, is wel een zielig zicht maar gaat gelukkig heel snel over!
- Vanuit zijn bed zijn tut in de openstaande pak pampers gooien (is wel nog maar één keer gelukt, maar hij blijft oefenen!)
- Een beetje rechtstaan! (ok, we moeten er eerlijkheidshalve wel bij vermelden dat de papa wel een beeeeeeeetje steun moet geven en moet helpen bij het effectief rechtblijven, maar hij heeft wel al een massa kracht in zijn beentjes zenne!)

Voila, der zijn nog dingen zenne, maar daar kom ik nu niet direct meer op, dat zal voor het volgende lijstje zijn dan! :)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

heel leuk

Anoniem zei

mierenspieren!!!!!!!