dinsdag 7 oktober 2008

Het eerste weekje thuis!

Ja!!! Eindelijk mezelf eens verplicht van achter de computer te kruipen en eens een deftig verslagje te typen! 'k Heb net al een nieuw tellerke geïnstalleerd om te zien hoe oud ons klein spook is, en hier rechts vinden jullie een kleine diavoorstelling van enkele fotokes van onze Kobe. Zal er regelmatig wel eens nieuwe bijzetten, maar dit is al een begin hè!

De eerste week thuis zit er op, en alles begint hier stillekesaan wel in orde te komen. De grootste rommel is opgekuist, de valieskes van de kliniek zijn uitgepakt, de papflessen hebben hun vaste plaats in de keuken gevonden, de badkamer is opnieuw georganiseerd,... Ja zo'n kindje smijt toch heel uw huishouden overhoop zenne, amai!

Maaaaaaaaaar 't is zó zalig! Denk dat we echt niet mogen klagen. Hij eet goed, iets té gulzig zelfs; we moeten bij elke papfles ne keer of twee pauzeren of hij slurpt alles op vijf minuten binnen (en overal lezen we dat een voeding gemiddeld twintig minuten duurt, zegt al genoeg zeker?). De boerkes achteraf worden ook altijd maar steviger en worden elke keerop groot applaus onthaald; ok, we gaan dat natuurlijk niet blijven doen tot hij 20 jaar is, maar op dit moment vinden we het nog geweldig!
Slapen lukt ook wel, alleen zou hij van ons nog een pak langer aan een stuk mogen slapen 's nachts! Langer dan drie uur rust hebben we niet; om de vier uur moet meneer eten hebben en na dat eten moet ge hem nog een half uurke rechthouden of hij begint te hikken en te brullen... Maar ja, voor zo ne schat hebben we dat wel over en het zal wel beteren hè, ooit... :)

Ondertussen is de Pieter terug part-time beginnen werken, dus rond één uur is hij al thuis, maar vanaf volgende week is 't helaas terug vollen bak werken! Tja, alleen zal het hier ook wel lukken zeker? :)
Mijn geheugen heb ik helaas nog niet terug, ik wou nog vanalles vertellen maar kom er nu niet meer op... De weegschaal vermijd ik ook nog een beetje; der is verdorie 10kg blijven plakken dus er is nog werk aan de winkel, bah!

Ahja, donderdag krijgen we bezoek van Kind & Gezin, weet niet precies wat ze allemaal komen doen... Al zeker wegen en meten, en waarschijnlijk nog vanalles vertellen, ben eens benieuwd!
Ondertussen is meneer hier beginnen protesteren, denk dat het weer papflestijd is, olé!

1 opmerking:

kyoko zei

woow, Kobe is al bijna 2 weken!
Dat gaat snel, zeg.. Tot vanavond voor de live-inspectie ;-)

x