dinsdag 2 augustus 2011

152...

Zucht, wederom zucht... Ik laat het toch altijd veel te ver komen hè :)
Zeg ik - uiteraard- met de glimlach, en met veel goede moed vliegen we er weer in, oleeeee!!!
(voor moest ik dit - tegen dat een verdwaalde lezer dit bericht tegenkomt en totaal niet kan volgen - ondertussen al goedgemaakt hebben: op dit moment kijk ik aan tegen een berg van 12 nog te schrijven blogberichtjes, lollig hè!)

Vandaag zijn we nog eens naar Kind&Gezin geweest, voor Tijn zijn laatste spuitjes. De volgende krijgt hij pas als hij in het eerste leerjaar zit, dus hij is er echt wel voor een tijdje vanaf nu, gelukkig!
En flink dat hij was, amai! Twee keer een klein weentje, en meneer speelde vrolijk verder met de blokjes, oef! Nu maar hopen dat hij er deze nacht of de komende dagen niet te veel last van heeft, die kans is namelijk nogal groot, maar we zien wel... Ons klein spook blijft wel klein: 77 cm! Voor de babyleken: dit is de gemiddelde grootte van een kindje van ongeveer 11 maanden, en Tijn is er 16 :)
Of nog duidelijker: Kobe zat al aan die lengte en hetzelfde gewicht (een dikke 10 kilo) toen hij 10 maanden was. Toch wel maf, zo'n groot verschil tussen onze twee jongens!
Maar goed, volgens het cliché worden kindjes toch véééééééél te rap groot, dus wij genieten volop van ons kleine ventje!

Geen foto's getrokken vandaag, maar scroll even naar beneden: massaaaaaaaaaaaal veel foto's van een dagje Planckendael in de volgende post, dat compenseert hè, toch?

In ruil wel extra veel tekst vandaag, 't moet een beetje eerlijk blijven hè :)

Kobe was ook geweldig! Hij moest ook even op de weegschaal en in de meetbak bij Kind&Gezin, best wel grappig: hij paste nog net in de meetbak! Op de kop 1 meter groot, geweldig! En de volle 14 kg, da's in verhouding een pak minder dan het gemiddelde, maar als ge de papa ziet lopen moet ge de oorzaak daarvan niet ver gaan zoeken natuurlijk ;)
En dan een beetje vreemd... Deze namiddag was hij met zijn auto's aan 't spelen, en ineens had hij het constant over "mama en Lotte in de auto". Dan moest mama instappen, dan was Lotte aan 't sturen, dan weer mama... Wij op den duur toch een beetje nieuwsgierig naar wie Lotte dan wel was, en het antwoord was simpel: "Lotte woont in de buik van mama!"

Aha!!!
Interessant!!!

Na wat verder doorvragen bleek Lotte wel een jongen te zijn, dus in hoeverre deze primitieve voorspellingen betrouwbaar zijn, geen idee! Maar het doet wel een beetje raar; wij kennen helemaal geen Lotte, die naam komt hier dus nooit ter sprake, ook niet in een leesboekje of een liedje, dus waar hij die naam gehaald heeft is ons een absoluut raadsel! Denk er nu even het x-files-muziekje bij, haha! We houden jullie verder op de hoogte, eens benieuwd of Lotte hier morgen nog rondspookt! ;)

Geen opmerkingen: