donderdag 3 november 2011

59...

Pieps! Technisch probleem... De jongens hebben een hele dag bij oma en opa gezeten, en ik heb ze meteen in hun bed gesmeten als we thuiskwamen, dus geen foto van vandaag!
En om hier nu met het fototoestel te beginnen knoeien om er ene van mezelf te trekken, daar ben ik nu te lui voor! Maar Eva, 't is genoteerd zenne, ik maak er werk van! :) 'k Zal morgen Kobe leren foto's trekken! :D
Ah, kijk eens aan, dubbelchecken heeft zo zijn voordelen: ik heb wél nog iets bruikbaars gevonden, olé! Ok, de kwaliteit is allesbehalve schitterend, en extreem gelukkig kijken de kindjes nu ook niet bepaald, maar ne foto is ne foto! 't Is er eentje van vorige zaterdag, toen waren we naar 't shoppingcenter geweest. En dan mogen ze altijd ene keer in den draaimolen, feest! Hun allereerste ritje in het vliegtuig! 't Was een schokkerige vlucht, want Kobe had niet echt door dat ge aan één stuk door op dat knopke moest duwen. En ondertussen heeft hij toch al een paar keer laten vallen dat hij volgende keer terug in de bus wil, dus voorlopig gene vliegtuig-fan!

Geen opmerkingen: