dinsdag 1 november 2011

92... tot 62...

Jihaaaa! MEEEEEEEEEEGA update! De volledige maand oktober niks geblogd, de klachten stromen binnen - dik terecht uiteraard - dus we vliegen er in.

1-2-3 oktober: de grote verhuis!
Het eerste weekend van oktober zijn we verhuisd. De kindjes zijn toen bij oma's en opa's gaan slapen zodat we goed konden doorwerken. Resultaat: op 3 oktober konden onze kabouters afscheid gaan nemen van hun lege huis!


8 oktober: een nieuw bed!
De eerste nachtjes in het nieuwe huis gingen goed, en aangezien er hier geen gevaarlijk trapgat meer is, werd het tijd dat Kobe eindelijk eens een "groot" bed kreeg! Toen we in Ikea dit bedje zagen staan - mét een zwarte kat erop! - was Kobe meteen verkocht: Spons staat op zijn bed! Met een grote grijns ging hij slapen, 't moet toch iets spannends zijn voor zo'n kleine kindjes... Oma, een dikke dankjewel voor dit mooie cadeau zenne, hij is er zoooooooo fier op!!!


11 oktober: zoooo veeeeeeeel plaaaaaaaats!!!
Jaja, die mannekes leven zich hier volop uit; 't is hier een hele ruime lange living, dus er wordt hier wat afgekrost op de fietskes. Wilde achtervolgingen van aan de tv tot in de keuken, en maar gillen en lachen ondertussen, 't is zalig om te zien :)


12 oktober: als Tijntje van huis is...
... kan Kobe in alle rust knutselen! Hij heeft nu een abonnement op Dopido, dus elke maand komt er een boekje mee naar huis om in te knippen en te plakken. Een echt feest voor dat ventje, hij zou in één keer alles afwerken als het aan hem lag... Dat van september en oktober zijn al volledig opgeknutseld, dat van november ligt hier ook al maar gaat volledig over Sinterklaas en dat vind ik toch nog een beetje te vroeg... Dat heeft hij dus nog niet gezien, wat niet weet... ;)


22 oktober: de fietskar!
Vandaag dan toch maar al de fietskar gaan halen; het plan was eigenlijk om die op de geboortelijst te zetten en dan met de cadeaubons van de cm te kopen, maar het wordt een beetje moeilijk met onze twee jongens op de fiets (eentje vooraan en eentje achteraan). Alleen met de jongens lukt nog net, maar als ik daarbij ook nog eens mijn boekentas moet meesleuren, wordt het toch wat te veel. Dus om ook die laatste twee maanden vlot te overleven op de dagen dat ik na school ook nog Tijntje in de crèche moet gaan halen, hebben we de fietskar toch maar al in huis gehaald. Natuurlijk wilden Kobe en Tijn er onmiddellijk in, en waren ze er daarna met geen stokken uit te krijgen; helemaal goedgekeurd dus!!! Het rijden zelf is wel even wennen, maar de eerste testrit was al meteen geslaagd. Nu nog een goeie manier vinden om dat ding deftig op slot te zetten! :)


23 oktober: rooooaaaaaarrrr!!!
Circus in Ikea! Ja, sinds we verhuisd zijn, zijn we al elk weekend naar daar gereden, ne mens heeft toch nen berg rekken, kasten en andere rommel nodig! En vandaag lag er nog iets leuks: leeuwenmaskertjes! Nu had ik al de halve circuscollectie geplunderd omdat het projectweek rond circus was op school, en dit kon er ook nog wel bij :)


27 oktober: Darya!
Pépé en Darya, da's altijd feest :) Pépé mag altijd meteen zijn sleutels afgeven aan Tijn, en Kobe sleurt Darya overal mee naartoe. En dat was vandaag niet anders. Alleen werd Darya ook ingeschakeld om Tijn zijn flesje te geven, en 't manneke had er duidelijk deugd van! :D


28 oktober: boem retteketet!!!
Vandaag was het de grote afsluiter van het circusproject op school. Kobe werd omgetoverd tot een echte circusdirecteur! Compleet met rode haren, rode neus én snorretje! Helaas zijn we wel vergeten om er een goeie foto van te nemen, maar hier kunnen jullie toch een kleine glimp opvangen van hoe hij er ongeveer uitzag...


29 oktober: heekepokke!
Oftewel: helikopter! Of vliegtuig, of wat dan ook... Tijntje ontdekte vandaag deze pet tussen het speelgoed, laaaaaaaaaaaang geleden hebben we die eens voor Kobe meegebracht, en nu is Tijn er dus zot van :)

Geen opmerkingen: