vrijdag 22 februari 2008

Een spook!

Jeij, de controle bij de gynaecoloog was dik in orde! Zonder dat ik iets vroeg deed hij zelfs nog een echo, en deze vind ik echt geweldig! Ons klein monsterke is veranderd in een spookje!
'k Mag maandag terug gaan werken, wel nog een beetje rustig houden, maar dat zal wel lukken.
'k Ben - gelukkig voor Pieter - ook al heel wat minder ambetant, af en toe zelfs lief! (haha)

4 opmerkingen:

Unknown zei

Joehoew! Dikke proficiat he. Ik vind t precies toch een mooi spookje, op de foto's te zien! Geniet er van he Kim en Pieter (voor zover dat da gaat de eerste drie vermoeiende maanden, he Kim ;-) )
Groetjes, Koen en Lore
PS ik gok ook op een meisje!

Anoniem zei

Dag Juf kim,
Zo iets fraar,daar zie je geen gelacht in,..We missen je,je was de tofste juf ooit,kijk maar in april zeker eens in je brievenbus é,je kan een communie kaartje ontvangen!

Groetjes,
Paulientje xxxx Miss You!

Kim Geleyn zei

Hoi Koen en Lore! Ja 't was inderdaad een mooi spookje! Ondertussen heeft het nu wel al beentjes gekregen, maar 'k vind dit nog altijd ne geweldig schattigen echo zenne!
Denk dat het genieten nu pas gaat beginnen, oef!
En inderdaad, hier hoop ik ook nog altijd op een meisje, binnen vier weken zouden ze het geslacht moeten zien, spannend! Maar dan gaan wij natuurlijk niks verklappen, hahaaa! Groetjes! x

Kim Geleyn zei

Hoi Paulien! Neenee, natuurlijk zie je hier nog geen geslacht in, dat is nog te vroeg, dat zien ze maar vanaf 16 weken... Trouwens, als dat duidelijk te zien gaat zijn op de echo, dan gaan wij dat censureren zenne! Zo'n mooi zwart balkje erover, haha! Daarvoor zal je moeten wachten tot in september!
En ik mis jullie ook hoor, wel fijn dat ik nu even twee weekjes terug ben hè! 'k Zal in april mijn brievenbus zeker in de gaten houden!
Groetjes, dikke knuffel en tot op school! x