donderdag 10 mei 2012

Bergen speelgoed!

En toch kunnen ze al vrij goed kiezen waar ze mee spelen. 't Is (gelukkig!!!) niet zo dat hier elke avond de inhoud van heel de speelkast hier op de grond verspreid ligt. De topfavoriet op dit moment is Duplo. Niet de blokken, wél alles waar wieletjes onder hangen. Want die kan je in één lange sliert aan elkaar vastmaken en dan volstampen met blokken, beesten, brandweerwagenonderdelen,... En af en toe mag er al eens een knuffeltje of een zakje koekjes meerijden ook ;)

De enige moeilijkheid is: SAMEN met zo'n trein spelen. Daar kunnen we vrij duidelijk over zijn: dat lukt nog niet :) Dus als ze er allebei mee willen spelen, wordt hij gewoon in twee gesplitst en is iedereen weer content. Dat splitsen gebeurt niet altijd even eerlijk, maar Tijn maakt er nog geen spel van... Twee of zes wagonnetjes? Een trein is een trein. Punt. :)
Tijn was bij oma en opa in Melsele gaan slapen, dus Kobe kon deze morgen voor school nog even met de volledige trein spelen; feest!


En Nils zit op dit moment met Pieter in de zetel naar tv te kijken, te genieten van zijn handjes, ons klein zeverbolleke :)

Geen opmerkingen: