vrijdag 25 mei 2012

Schoolreis

Er was hevig naar afgeteld (nog ééééén nachtje slapen) maar deze morgen duurde het toch even voor Kobe doorhad dat hij vandaag op schoolreis ging. Mét de bus! Naar 't Ster! Ze zouden een ijsje krijgen, met het treintje gaan rijden,... Nen topdag dus! Ik had eerlijk gezegd wel verwacht om 's avonds een steendood voddeke op de speelplaats te vinden, maar nee hoor! Meneer was nog extreem actief en begon thuis meteen mee te spelen met den Aquaplay, die we 's middags al voor Tijn hadden opgezet. Heel mijn mandje wasknijpers werd erbij gekapt, Spons was haar drinkbakje ineens kwijt, de gietertjes waren ook onmisbare attributen... Ahja, stel u voor, wie speelt er nu gewoon met die bootjes? ;)
Aangezien er een paar dagen met schitterend weer aankomen, hebben we deze morgen alle andere menuplannen overboord (lees: in de diepvries) gegooid, en zijn we in de Colruyt een voorraad vlees en groenten gaan halen: weekendje bbq, here we come!!! :D
En als we bbq'en, dan doen we 't ineens goed hè! Marshmallows op een satéstokje boven het vuur (zalig!!!) en bananen met chocolade in 't vuur, njammie!!! Morgen nog eens! En dan nog eens... Genieten!!! :) 






Geen opmerkingen: